Designriporter

Designriporter

A legjobb logók és egyéb hasznosságok

2010. február 21. - designriporter

Van jó pár blog, amelyeket követek. Gondoltam időnként megosztok ezt-azt, aztán persze beteszem őket a linkajánló dobozba is. Legyen ez az első ilyen.

A TheRoxor névre keresztelt blogot egy belga srác írja. Többnyire összegyűjt egy témakörhöz tartozó 10-15-20 stb. "legjobbat", pl. Photoshop tutorial kezdőknek, fa mintázatú textúra, csomagolás design, minimál honlap, Wordpress téma, kalligrafikus font stb., és ezekről ír pár sort. A honlap tehát hasznos lehet mindenkinek, aki Photoshoppal dolgozik, web vagy egyéb grafikákat készít, vagy esetleg csak inspiráló, tematikus képgyűjteményeket keres.

A kedvencem a minden hétvégén "kihirdetett" Logo of the week, mert többnyire zseniálisak ezek a logók. Persze logóból is közöl válogatásokat, mint például pozitív példák a negatív formák használatára vagy a többrétegű jelentéssel rendelkező logók.

Íme néhány a "hét logói" közül (forrás: theroxor.com):

A bejegyzés trackback címe:

https://designriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr361779582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása