Designriporter

Designriporter

Újévi fogadalmak designereknek

2012. január 16. - designriporter

A Design Sojourn összeírt 8 lehetséges újévi fogadalmat designerek számára. Érdemes felvenni őket a listánkra!

  1. Építsd a kapcsolati hálódat: online is és off-line is, kövess el mindent annak érdekében, hogy felfigyeljenek rád.
  2. Ebédelj néha olyannal, aki nem designnal foglalkozik: élénkíti a kreativitásod, szélesíti a látóköröd és még a kapcsolat is hasznos lehet egyszer majd.
  3. Gyakrabban frissítsd a portfóliód: így elkerülheted a kapkodást, amikor pl. egy új állásra jelentkezel. Frissíts minden projekt végén, de legalább évente.
  4. Gyakorold a tervezést: gyakorold az alapokat, rajzolj, modellezz számítógépen és a valóságban, prezentálj stb. és olvass is, ne csak képeket nézz.
  5. 2012 legyen a szerelem-projekted éve: valóstsd meg az álmaidat, segítenek ebben az olyan oldalak, mint a Kickstarter, a Shapeways, az Etsy és még sokan mások. A tapasztalat mindenképp megéri, sikertől függetlenül.
  6. Egyszerre csak egy dologra koncentrálj: sokkal hatékonyabb leszel, ha nem egyszerre próbálsz mindent csinálni.
  7. Tölts több időt a számítógéptől távol: csak a gépnél tervezni nem jó, fogj papírt és ceruzát, ez visszavisz a dolgok lényegéhez és még inspirál is.
  8. Legyél rendezettebb: rendezd az asztalod, a géped és a gondolataid, energiát spórolsz magadnak.

Valakinek valami hasonló, kiegészítés?

A bejegyzés trackback címe:

https://designriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr943556466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása